A foglalkozás véget ért

Magnólia virágok – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2023.03.11. 15:00
Vége
2023.03.11. 18:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Márciusban fókuszban a tavasz, az újraéledő természet, a virágok! Fessük meg együtt ezeket a pompás Magnóliákat akrilfestékkel festőprogramunkon!

4 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Magnólia virágok – akrilfesték, 40x40cm festőlap

Márciusban fókuszban a tavasz, az újraéledő természet, a virágok! Fessük meg együtt ezeket a pompás Magnóliákat!

Téma: Magnólia virágok, 40x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-6-10eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!