A foglalkozás véget ért

Hollókői vár – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2023.03.12. 10:00
Vége
2023.03.12. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Szilvásváradi hangulatkép a Felső-tó vidékéről. Alkossuk meg együtt olajfestékkel szegedi festőfoglalkozásunkon!

8 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Hollókő vára festményJanuári alkotótáborunkban Hollókőn jártunk, alkossuk meg együtt a vár látképét olajfestékkel Szegedi festőfoglalkozásunkon!

Tájképünkön perspektívát építünk, zúzmarás hangulatot varázsolunk festőlapjainkra. Olajfestékkel és ecsettel dolgozzuk ki alkotásunk.

Téma: Hollókői vár. Olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-8eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További szegedi programjaink: https://kreativkave.hu/szegedi-programok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!