A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor: Toszkán pipacsok- olajfestés, Algyő

Művészeti előadó
Kezdés
2021.07.11. 09:00
Vége
2021.07.11. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

13,000 Ft

Pipacsos tájkép, mediterrán hangulat, alkossuk meg együtt olajfestékkel és festőkéssel ürömi Alkotótáborunkban!

10 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

Toszkán pipacsok- akril 30x40cm

Algyői Alkotótábor Alkotótábor 2021. 07. 11. vasárnapi napijegy

Téma: Toszkán pipacsok – olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Táborunk zárónapján toszkán tájra pillantunk és festőkéssel, olajfestékkel adjuk vissza a táj színeit, domborulatait és a végén elégedetten pihenhetünk meg kalapos leányunk mellett. Fantasztikus élmény a krémes olajfesték állaga – illata és játéka a festőkéssel.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6 hónap múlva lakkozzuk – így érdemes szállítódobozról gondoskodnod, vagy válassz képkereteinkből a biztonságos hazaszállításhoz.

—–

2021 Algyő, tizedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Szeretettel várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
 ———————

Az elmúlt évben csökkent a mozgásterünk a világban, a festőfoglalkozásaink lehetőségei is szűkebbek lettek. Nyári táborainkban így most a világ különböző pontjának szépségei kerültek előtérbe – melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Ürömi és Algyői alkotótáborunk minden napján más-más helyszínre látogatunk el, gondolatban hét nap alatt bejárjuk a világot! Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is csatlakozhatnak!

Keretek: alkotásaid felöltöztetéséhez a táborban vásárolhatsz képkereteket. Ha már előre tudod igényed, kérlek írd meg nekünk, vagy rendeld meg a shopon keresztül, így tudunk számodra előre készülni. https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

A napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs.

Kedvező időjárás estén teraszon, szabad levegőn alkotunk majd.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni! https://kreativkave.hu/alkototaborok/