A foglalkozás véget ért

Klimt: Anya gyermekével, akrilfestés/aranyozás – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.05.31. 10:00
Vége
2020.05.31. 15:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Egy aranyos témával várunk, alkossuk meg együtt ezt a páratlan festményt! Gustav Klimt „A nő három életkora” c. alkotásának részletét dolgozzuk ki foglalkozásunkon akrilfestékkel, füstfóliával.

5 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

5 Eladva

Részletek

Egy aranyos témával várunk, alkossuk meg együtt ezt a páratlan festményt! Gustav Klimt „A nő három életkora” c. alkotásának részletét dolgozzuk ki foglalkozásunkon.


Téma: Klimt: Anya gyermekével, akrilfesték, 40x40cm alapozott farost. Füstfóliával is aranyozunk majd.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.500Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a füstfóliával kapcsolatos tudnivalókat, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. A foglalkozás végén képkeret is választhatsz alkotásodhoz 4000-6500Ft-os árkategóriában.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

Fontos! A foglalkozások kis létszámúak, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé (csak ajánlja) a maszk használat, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. Egy asztalnál egy ember fog ülni, hogy biztosítsuk a biztonságos távolságot. Kérjük, hogy érkezzetek időben, illetve a jelzett időkeretet be kell tartanunk, hogy legyen idő két foglalkozás között a fertőtlenítésre, és minimálisra csökkentsük a kontaktokat. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!