A foglalkozás véget ért

Fuvallat, olajfestés – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.06.01. 10:00
Vége
2020.06.01. 15:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Gyere velünk az impresszionizmus világába, alkossuk meg Van Gogh örvényeit, ismerkedjünk impaszto technikájával, páratlan színvilágával!

4 készleten

Kategória: Címkék: ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

7 Eladva

Részletek

Fuvallat, olajfesték – 30x40cm farost

*Ezt a témánkat haladóknak ajánljuk!* …akik festettek már olajjal, vagy van gyakorlatuk akrilfestésben. 🙂

A porté alkotása során megtapasztalhatod, milyen finom átmenetek képezhetők olajfestékkel. …mert az olajfestéknek portrézáskor nincs párja! 😉 Alkothatod majd virágokkal, vagy anélkül, ahogy kedved tartja!

Téma: Fuvallat. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Min. létszám: 6fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz jó, ha van némi gyakorlat akrilfestésben/olajfestésben, de felszerelés nem szükséges. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

—————

Fontos! A foglalkozások kis létszámúak, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé (csak ajánlja) a maszk használat, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. Egy asztalnál egy ember fog ülni, hogy biztosítsuk a biztonságos távolságot. Kérjük, hogy érkezzetek időben, illetve a jelzett időkeretet be kell tartanunk, hogy legyen idő két foglalkozás között a fertőtlenítésre, és minimálisra csökkentsük a kontaktokat. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!