A foglalkozás véget ért

Kapu – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2024.04.06. 10:00
Vége
2024.04.06. 13:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Álljunk meg egy napsütötte, virágtengerrel szegélyezett kapu előtt, zöld legyen vagy kék? Fessük meg együtt a vidám, nyarat idéző hangulatot akrilfestékkel!

14 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Kapu – 30x40cm akril

Sétáljunk egy napsütötte utcán, álljunk meg egy virágtengerrel szegélyezett kapu előtt, amit saját elképzelésed alapján színezhetsz. Zöld legyen az ajtó vagy kék? Barna vagy narancs? Fessük meg együtt a hangulatot akrilfestékkel!

Téma: “Kapu” 30x40cm farost, akrilfesték.

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívunk egy kávéra/teára és biztosítjuk az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5 – 6eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További szegedi programjaink: https://kreativkave.hu/szegedi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László