Virágzó cseresznyefa ingyenes alkotóvideó

Ft

***Alkotás közben elvarázsol a színek és formák világa, megszűnik a külvilág, csak a most van, a pillanat és a fehér vászon, amit megtöltünk élettel. ***

Tarts velünk, szakadjunk el a mindennapoktól, fessük meg együtt ezt a színpompás, tavaszi, virágos hangulatot! 😉

A videó ingyenes, amit elérsz ezen a YouTube linken: https://www.youtube.com/watch?v=aSUqD52Q-zM

Leírás

***Alkotás közben elvarázsol a színek és formák világa, megszűnik a külvilág, csak a pillanat létezik és a fehér vászon, amit megtöltünk élettel. ***

Egy rendkívüli programsorozatot indítunk vasárnap, elkezdődik első, online kreatív foglalkozásunk! Személyes találkozás nélkül, ki-ki saját otthonában tud csatlakozni a programhoz, az otthoni felszerelésével. A meghirdetett esemény időpontjában folyamatos segítséget nyújtunk online felületen. Ez az első video ingyenesen elérhető lesz, nem igényel különösebb anyagokat (inkább csak időt a család többi részétől :-D)), a vázlatolást és az alkotást pedig elkészítheted a video segítségével.

Az alkotóvideot a megadott időpontban tesszük közzé a facebookon a kreatív kávé kapcsolódó esemény videójaként, ill. youtube csatornánkon. A videot menet közben megállíthatod, visszatekerheted, saját tempódban tudsz dolgozni vele. A video alatt pedig – a foglalkozás időpontjában – válaszolok kérdéseidre, küldhetsz fázisfotót, valamint itt várom az elkészült alkotások fotóit is.

Virágzó cseresznyefa anyag- és eszközigénye:

  • 18x24cm kasírozott vászon (vagy amit otthon találsz ;-))
  • akrilfesték: fehér (titánfehér), magenta (vagy piros), pirmary sárga, viridian zöld (ezt ki is keverheted majd), primary kék (ciánkék),  sötétkék (poroszkék), sötétebb meleg barna (égetett umbra).
  • kis kerek ecset, széles lapos ecset, legyező ecset és/vagy régi közepes méretű kerek ecset
  • asztalt védő terítő, ecsetmosó edény, ecsettörlő rongy, festékezhető ruha/kötény

Folyamatosan készülünk ujabb témákkal, melyeknek csatlakozási lehetőségét és eszközigényét az esemény felhívásával párhuzamosan ismertetjük, így vagy tudsz a saját eszközeiddel dolgozni, vagy tudsz festőcsomagot vásárolni a shop-ból. A kínálatot pedig folyamatosan frissítjük! (Most sokmindent kell gyorsan kitalálni, de nem szeretnélek Kreativ Kávés nspiráció nélkül hagyni.  :-D)!

Ez egy új vonal és új lehetőség, próbáld ki, tarts velünk! E mellett természetesen nagyon-nagyon várjuk azt a percet, amikor ismét szervezhetünk személyes alkotóprogramokat és újra a régi hangulatban, környezetben tudunk kreatívkodni.

Tarts velünk, szakadjunk el a mindennapoktól, fessük meg együtt ezt a színpompás, tavaszi, virágos hangulatot! 😉

Érdekelhetnek még…