VIRÁGZÓ CSERESZNYEFA ALKOTÓCSOMAG

8,000 Ft9,000 Ft
8,000 Ft9,000 Ft /db

Az otthoni kreatív alkotás támogatására ingyenes alkotóvideóval, kasírozott vászonnal, akrilfestékkel, ecsetekkel és színes nézőképpel! Válassz vászon méretet! 🙂

Leírás

***Alkotás közben elvarázsol a színek és formák világa, megszűnik a külvilág, csak a pillanat létezik és a fehér vászon, amit megtöltünk élettel. ***


Virágzó Cseresznyefa Alkotócsomag tartalma:

-18×24 cm kasírozott vászon vagy 24×30 cm kasírozott vászon választásod szerint
-akrilfesték: fehér (titánfehér), magenta (vagy piros), pirmary sárga, viridian zöld (ezt ki is keverheted majd), primary kék (ciánkék), sötétkék (poroszkék), sötétebb meleg barna (égetett umbra).
-kis kerek ecset, széles lapos ecset, legyező ecset és/vagy régi közepes méretű kerek ecset

Amit nem tartalmaz a csomag, de szükséged lesz rá:
-asztalt védő terítő, ecsetmosó edény, ecsettörlő rongy, festékezhető ruha/kötény

Ingyenes alkotóvideo:

—–

Szeretném azokat is alkotásra buzdítani, akik nem tudnak személyesen részt venni kreatív foglalkozásaimon, így elindítottam alkotóvideó sorozatom. Egy-egy téma kapcsán megismertetlek a használt anyagokkal, bemutatom az adott kép alkotását lépésről lépésre, a Kreatív Kávé Alkotócsomagban pedig minden szükséges eszközt és anyagot megtalálsz, hogy otthon Te is elkészíthesd és saját arcodra szabhasd alkotásod. Ha elakadsz, e-mailen vagy messengeren segítek továbblendülni!

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg számos anyagot, technikát, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Alkotócsomagjaink kínálata folyamatosan frissül, látogass vissza a későbbiekben is!

További információk

Net weight 1 kg, 1 kg
Méretek

18×24 cm, 24×30 cm

Érdekelhetnek még…