Akció!

8 db Alkotóvideó egy csomagban

22,000 Ft
31,920 Ft22,000 Ft /db

8 alkotóvideó az otthoni kreatív alkotás támogatására előrajzzal. Próbáld ki az otthoni alkotás örömét! Vond be családod, barátaid, és készítsetek otthon saját dekort!

Ha más témákat szeretnél a szettedbe, keress minket e-mailben: info@kreativkave.hu

Leírás

Alkotóvideó formában lépésről lépésre végigvezetlek a témák elkészítésén. A videó megvásárlása után, a pénz beérkezését követően egy linkeket küldök Neked e-mailben, ahol eléred a videót, valamint  elküldöm a kép elkészítéséhez szükséges előrajzokat.

Gondoskodj a szükséges eszközökről, amit a videóban részletesen bemutatok és az előrajzot nyomtasd ki és a hátulját satírozd be grafitceruzával vagy fújd le transzfer spray-vel, innentől minden úgy működik ahogy a videóban látod. 🙂

A VIRÁGZÓ FA és a VIRÁGZÓ CSERESZNYEFA témánk alkotóvideóját ingyenesen eléred. Tekintsd meg, próbáld ki az otthoni alkotást örömét. Remélem tetszeni fog és más téma is elnyeri majd tetszésed! Az alkotóvideókat jelképes összegért tesszük közzé, köszönjük, hogy ezzel támogatod a videók elkészítését!

Ha nincsenek otthon eszközeid, festékeid  akkor érdemes a Neked tetsző téma komplett alkotócsomagját megvásárolnod, amiben a videón kívül mindent megtalálsz, amire csak szükséged lesz! A komplett 8db-os alkotócsomagot itt éred el: https://kreativkave.hu/termek/ajandekbolt/8-db-os-alkotocsomag-szett/

Ha más témákat szeretnél a szettedbe, keress minket e-mailben: info@kreativkave.hu 

Örömteli alkotást kívánok!

Érdekelhetnek még…