HARKÁLY – ALKOTÓVIDEO

3,990 Ft
3,990 Ft /db

Harkály alkotóvideó – lépésről lépére végigvezetlek a kép elkészítésén. Töltsd kreatívan az én-időd, vagy vond be családot, barátaid!

Kategória: Címke:

Leírás

Kontyos fekete harkály

30×30 feszített vászon, akril

Alkotóvideó formában lépésről lépésre végigvezetlek a HARKÁLY elkészítésén. A videó megvásárlása után, a pénz beérkezését követően egy linket küldök Neked e-mailben, ahol eléred a videót, valamint  elküldöm a kép elkészítéséhez szükséges előrajzot.

Gondoskodj a szükséges eszközökről, amit a videóban részletesen bemutatok és az előrajzot nyomtasd ki és a hátulját satírozd be grafitceruzával vagy fújd le transzfer spray-vel, innentől minden úgy működik ahogy a videóban látod. 🙂

A VIRÁGZÓ FA és Virágzó Cseresznyefa témánk alkotóvideóját ingyenesen eléred. Tekintsd meg, próbáld ki az otthoni alkotást örömét. Remélem tetszeni fog és más téma is elnyeri majd tetszésed! Az alkotóvideókat jelképes összegért tesszük közzé, köszönjük, hogy ezzel támogatod a videók elkészítését!

Ha nincsenek otthon eszközeid, festékeid  akkor érdemes a Neked tetsző téma komplett alkotócsomagját megvásárolnod, amiben a videón kívül mindent megtalálsz, amire csak szükséged lesz! A komplett alkotócsomagot itt éred el: https://kreativkave.hu/termek/ajandekbolt/harkaly-alkotocsomag/

Az előrajzot töltsd le a következő linkről és nyomtasd ki az alábbi képre kattintva:

File Name: harkaly-elorajz.pdf

Harkály akrilfestés alkotóvideóhoz kattints ide!

Örömteli alkotást kívánok!

Érdekelhetnek még…