Ajándékba élményt adni mindig jó döntés. Több szempontból is. Egyrészt mert az élményre mindig nehezebben költünk. A különlegesebb élmények gyakran csak a lista végén kapnak helyet. Előbb megyünk el venni egy új ruhát, minthogy befizessünk valamilyen élmény programra. Szóval ha a klasszikus ajándékot és az élményt hasonlítjuk össze, ez utóbbival valószínűleg nagyobb örömet szerezhetünk. És akkor az olyan programokról még nem is beszéltünk, amik során valamilyen tevékenységgel kapcsolatos élményt is megélünk, ráadásul tárgyi emlék is készül.

A kreatív alkotással összefüggő élményprogramok ilyenek. Az ilyen eseményeken nem csak a tevékenység öröme lesz az ajándék, hanem az elkészült mű is. Azaz élményt és kézzelfogható ajándékot is adunk. De, hogy kicsit konkrétabbak is legyünk: a festés élménye az amit most ajánlani szeretnénk. 

Ha valakiben van egy kis nyitottság a kreativitásra, az élményfestős ajándéknak örülni fog. Ez persze nem azt jelenti, hogy az illetőnek profi festőművésznek kell lennie. Az élményfestés teljesen kezdőknek is ideális ajándék. De éppúgy lehet élmény azoknak is, akik már ismerkedtek korábban festészettel. Legalábbis a nálunk szervezett élményfestés programok mindenki számára élményt nyújthatnak, de választhatod az otthoni élményfestés csomagokat is.

Ahogy az az oldalunkon is olvasható: kreatív programjainkra kezdők is becsatlakozhatnak, de a foglalkozások úgy épülnek fel, hogy a gyakorlottabbak számára is adjanak új ismereteket, ötleteket, praktikákat. Szóval ha a megajándékozottban van nyitottság az alkotásra, biztosan nem nyúlsz mellé az élményfestés ajándékkal. De talán még akkor se, ha az illető nem éppen a kreativitás mintája. Az élményfestés ugyanis nem csak az alkotásról szól. Remek énidő, egy olyan program, amikor kikapcsol az agy, egy kicsit háttérbe szorulnak a hétköznapi gondok, miközben lépésről lépésre mutatom, hogyan haladj az alkotás vagyis a kép elkészítésével.

Szervezett foglalkozásaink: Ürömi élményfestések és Szegedi élményfestések

A művész ott él mindenkiben!

Egyébként meg azt szokták mondani, hogy a művész ott él mindenkiben. Úgyhogy még az is megeshet, hogy az ajándéknak hála valakiből egy remek művész lesz. Ki tudja…? Itt nem kell aggódnod, hogy nem lesz jó a méret, hogy vissza kell vinni a boltba, mert nem tetszik a stílus vagy már van egy hasonló. Az élményfestés egy garantáltan jó ajándék. És még attól se kell tartani, hogy adott időpontban nem ér rá az illető. Nem úgy, mint egy fix időpontra szervezett eseménynél, például egy koncertnél. Az élményfestés ajándékkártya egy éven át bármikor felhasználható és minden szükséges „hozzávalót” tartalmaz.

Festés, boldogság, ajándék

Ha otthoni élményfestő csomagot ajándékoznál, ott is komplett ajándékot készítünk össze. Minden szükséges eszköz mellett egy YouTube videót is tartalmaz a csomag, aminek a segítségével bármikor elkészíthető az alkotás. Az önfejlesztés kiváló példája ez. Csak a témát kell kiválasztani és online kapcsolatra lesz szükség, hogy a képet elkészíthesse a megajándékozott festőművész. A videó nagy előnye, hogy a saját tempódban enged alkotni vagyis bármikor megállíthatod, visszatekerheted és akár újra is nézheted, így nincs semmilyen korlátozás.


Válaszd azt az alkotócsomagot, ami a legjobban tetszik neked: Alkotócsomagok

Mitől lesz egyedi az ajándék?

Végül ne feledd – amire már fent is utaltunk -, hogy a megalkotott festmény egy örök emlék lesz. Az élmény mellett közvetve tárgyi ajándékot is adsz. Kikapcsolódás, énidő, közösségi program, rugalmas és még kézzelfogható ajándék is. Kevés ennél jobb ajándék létezik – szerintünk. Az élményfestés otthon és szervezett foglalkozáson is hamar rabul ejt.

Azok, aki szeretnének kreatív ajándékot adni, nem csak egy sablonos “meglepetésben” gondolkodnak, az élmény festéssel nem fognak hibázni. Akár még közös program formájában is adhatod. Azaz a megajándékozottal együtt is részt vehetsz az élményfestésen és közösen alkothattok valamit, amit aztán örök emlékként őrizhettek.

Ha tetszik az ötlet és te is szívesen ajándékoznál élményt és kreativitást, nézd meg, mi milyen élményfestés programokat kínálunk. Íme, itt találod az ajándékutalványokat, bérleteket.

Add ajándékba valamelyik programunkat vagy gyertek el ketten, többen a barátokkal, élvezni fogjátok és egy szuper élménnyel is gazdagodtok! Sok szeretettel várunk foglalkozásainkon és táborainkban is!