Kedves Klubtagunk!

Az elmúlt évben jelentősen csökkent a mozgásterünk a világban, a festőfoglalkozásaink lehetőségei is szűkebbek lettek. Kárpótlásul színes témákkal várunk foglalkozásainkon Szegeden májusban és júniusban, májusban Ürömön! Témaválasztékunkat itt megtekintheted: Szeged és Üröm

Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Alkotótábor témák Algyő, Üröm

Nyári alkotótáborainkban a világ különböző pontjának szépségei kerülnek előtérbe – melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Ürömi és Algyői alkotótáborunk minden napján más-más helyszínre látogatunk el, gondolatban hét nap alatt bejárjuk a világot! Festünk akrilfestékkel, olajfestékkel, alkotunk különböző aranyozós médiumokkal, dolgozunk paverpollal: mindezt úgy, hogy közben saját egyéniséged, színvilágod is megmutathatod, fejlesztheted kreativitásod!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Kedvező időjárás estén teraszon, szabad levegőn alkotunk majd.

Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van egész hétre vagy egy-egy napra is csatlakozni, válaszd ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket! Pillants a kulisszák mögé, nézd meg a tavalyi algyői alkotótáborunk pár napjáról készült videót:

Tavalyi algyői alkotótáborunkból pár pillanat

Augusztusban Badacsonyban “ottalvós” alkotótáborainkban is várunk, nyári, balatoni témákkal! Az alkotásokat olajfestékkel vagy akrilfestékkel fogjuk kidolgozni, belekóstolhatsz a dekorfestékek világába, de emellett jut majd idő felfrissülni szállásunk medencéjében, szakvezetéses élménytúrákon részt venni a Badacsony hegyen– páratlan panorámával, akár Holdfényben is. Megkóstolhatod a Pátzay pincészet borait és bepillanthatsz a borbirtok életébe. Megmártózhatsz a Balatonban, napköszöntő jógával kezdheted a reggelt a szállásunk medencéjének a partján! Tölts pár napot támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban! Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük együtt még emlékezetesebbé a nyarat! Nagyon jól éreztük magunkat, igazi testi-lelki feltöltődés volt ez a pár nap! ? Talán ezért is lehet, hogy tavalyi badacsonyi táborunk résztvevőinek fele már le is foglalta helyét az idei táborba is. Gyere, csatlakozz Te is!

Badacsonyi Alkotótábor I turnus
Badacsonyi Alkotótábor II-tes turnus

Rendhagyó alkotótáborok, emlékezetes nyári napok, melyek a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni az ország különböző pontján! Tegyük még emlékezetesebbé a nyarat! Tarts velünk!

Szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni!