A foglalkozás véget ért

Vitorlás- olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.09.12. 10:00
Vége
2020.09.12. 13:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

⛵️?‍?? Afremov inspirációjára alkotunk, festőkéssel és olajfestékkel naplementés vitorlást dolgozhatsz ki festőlapodra. ?? Az olajfestéknek nincs párja, krémes állaga, illata önmagában kellemes élmény, festőkéssel pedig jól visszaadható az impresszionista hangulat, a foltok sokasága. Többféle festőkés formát is kipróbálhatsz alkotás közben, attól függően, hogy milyen nyomot szeretnél hagyni. A galériában látható illusztrációs kép egy téli, szegedi foglalkozásunkon készült, jól látszik a rombusz ♦️ alakú festőkés, amivel a fa törzsére került a csúcsfény. A sok tiszta színfolt „robbanása” adja a téma igazi varázsát. ? Szó lesz anyag- és eszközismereten kívül a foglalkozáson perspektíva építésről és komplementer színekről is, melyeket a későbbiekben jól hasznosíthatsz az otthoni önálló munkád során. Tarts velünk, szeretettel várunk!

12 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Ezen a programunkon Afremov nyomában járunk, olajfestékkel és festőkéssel alakítjuk témánk, komponáljuk színharmóniánk.

Téma: Vitorlás, 30x40cm alapozott festőlap, olajfesték, festőkés.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a festőkés és az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj dobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ⛵️???‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!