A foglalkozás véget ért

Velence – olajfestés, Szeged

Kezdés
2022.04.02. 15:00
Vége
2022.04.02. 19:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Velence, gondola, vizes utcák, párás hangulat, napfelkelte. Alkossunk együtt Afremov alkotásának inspirációjára olajjal és festőkéssel szegedi festőprogramunkon!

3 készleten

Kategória: Címke:

Állapot

A foglalkozás véget ért

8 Eladva

Részletek

Velence – Afremov nyomában, olaj és festőkés, 40x40cm

Alkossuk együtt Afremov velencei hangulatú festményének inspirációjára olajfestékkel és festőkéssel szegedi festőprogramunkon!

Téma: Velence, 40x40cm alapozott festőlap, olajfesték, festőkés.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 40x40cm méretben 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 14.000Ft/fő;

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a festőkés és az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívunk egy kávéra/teára, egy pohár borra és biztosítjuk az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj dobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-5,5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!