A foglalkozás véget ért

Van Gogh- Búzaföld ciprusokkal, olajfestés – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.03.14. 10:00
Vége
2020.03.14. 14:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft /jegy

Gyere velünk az impresszionizmus világába, alkossuk meg Van Gogh örvényeit, ismerkedjünk impaszto technikájával, páratlan színvilágával!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

11 Eladva

Részletek

Vincent Van Gogh nyomában_Búzaföld ciprusokkal

Gyere velünk az impresszionizmus világába, alkossuk meg Van Gogh örvényeit, ismerkedjünk impaszto technikájával, páratlan színvilágával!

Téma: Van Gogh – Búzaföld ciprusokkal. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott impasto technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Énidő és Kreatív Edzés.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!