A foglalkozás véget ért

Tihanyi látkép – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.10.10. 10:00
Vége
2021.10.10. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Örökítsük meg ezt a nyári, balatoni hangulatot akrilfestményen a Kreatív Kávé szegedi olajfestős programján!

6 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Tihanyi látkép akril festmény

Tihanyi apátság látképe, olaj, 30x40cm farost

?☀⛵⛪️ Tihany, az Apátság, vitorlások, egy kis zöldség, balatoni hangulat… tükröződés, fodrozódás, fények, árnyékok, szél, levegőperspektíva és már kész is! Örökítsük meg ezt a nyári, balatoni hangulatot olajfestményen!

Téma: „Tihanyi látkép”, olajfesték, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 13.000Ft/fő.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára valamint biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú, legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk. A biztonságos hazaszálláshoz érdemes egy 30x40cm-nél nagyobb dobozt hoznod, vagy alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5 – 4 – 4,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍??