A foglalkozás véget ért

Tengerparti csónak – olajfestés, Szeged

Kezdés
2022.03.06. 10:00
Vége
2022.03.06. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft14,000 Ft

Tengerpart, hullámok, csónak. Alkossuk ennek a tengerparti hangulatnak inspirációjára olajfestékkel, ecsettel és festőkéssel szegedi festőprogramunkon!

Cikkszám: N/A Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

CsónakAlkossuk ennek a tengerparti hangulatnak inspirációjára olajfestékkel, ecsettel és festőkéssel szegedi festőprogramunkon!

Téma: Tengerparti csónak 30x40cm alapozott festőlap, olajfesték, ecset és festőkés.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással

Válassz méretet!

-> 30x40cm méretben 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 14.000Ft/fő;

-> 40x50cm méretben 14.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 15.000Ft/fő;

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a festőkés és az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívunk egy kávéra/teára, egy pohár borra és biztosítjuk az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj dobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.

Kedves Alkotó! Szegedi helyszínünk területére belépés – az iskola frissített covid rendelkezése alapján – védettségi igazolvánnyal lehetséges, amit a portán fognak ellenőrizni. Kérjük, ezt a tényt vedd figyelembe jelentkezéskor. Köszönjük megértésed!
Szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni: Kreatív Kávé

További információk

Méretek

30×40 cm, 40×50 cm