A foglalkozás véget ért

Őzike, akrilfestés- Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2022.11.13. 14:30
Vége
2022.11.13. 18:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Ősz és díszes őzike a Kreatív Kávé szegedi festőprogramján! Alkossuk meg együtt!

7 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Őzike, akrilfesték, 30x40cm

Őszi hangulat, őszi színek! Fessük meg együtt ezt a pompás őzikét akrilfestékkel, Szegeden a Kreatív Kávé festőprogramján! A háttér kidolgozásához fóliát használunk majd, izgalmas lesz a hatás, amit elérhetünk vele! 😉

Téma: Őzike, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 10.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Őzike, részlet

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-8eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt ezen a délutánon!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László