A foglalkozás véget ért

Magnólia virágok – akrilfestés, Szeged_3. csoport

Művészeti előadó
Kezdés
2021.03.07. 15:00
Vége
2021.03.07. 19:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

8,000 Ft

Márciusban fókuszban a tavasz, az újraéledő természet, a virágok! Fessük meg együtt ezeket a pompás Magnóliákat akrilfestékkel festőprogramunkon!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

3 Eladva

Részletek

Magnólia virágok – akrilfesték, 40x40cm festőlap

Márciusban fókuszban a tavasz, az újraéledő természet, a virágok! Fessük meg együtt ezeket a pompás Magnóliákat!

Téma: Magnólia virágok, 40x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 8.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 10.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4-4,5-5eFt-6,5eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!