A foglalkozás véget ért

MAGNÓLIA, OLAJFESTÉS – SZEGED

Művészeti előadó
Kezdés
2021.03.06. 15:00
Vége
2021.03.06. 18:30
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Alkossunk együtt tavaszi harmóniát, emeljük ki a nőiességet, finomságot festményünkben! Ezen a festőprogramunkon tavaszi hangulatban portrézással, kéz és bőr festésével ismerkedünk,a bőrtónusoknál különösen jól kihasználhatjuk az olajfesték lassú száradási idejét. Dolgozhatsz saját színötleteiddel is!

3 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Magnolia 30x40cm olajfestékAlkossunk együtt tavaszi harmóniát, emeljük ki a nőiességet, finomságot festményünkben! Ezen a festőprogramunkon tavaszi hangulatban portrézással, kéz és bőr festésével ismerkedünk,a bőrtónusoknál különösen jól kihasználhatjuk az olajfesték lassú száradási idejét. Dolgozhatsz saját színötleteiddel is!

Téma: Magnólia. Olajfesték, 30x40cm farost.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.500Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4,5-5-5,5eF). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍?? A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt!