A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor: Gustav Klimt – Az élet fája, Algyő

Művészeti előadó
Kezdés
2021.07.05. 09:10
Vége
2021.07.05. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

13,000 Ft

Gustav Klimt Az élet fája a Kreatív Kávé Algyői Alkotótáborának programján!

3 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Gustav Klimt: Az élet fája 50x30cm

Algyői Alkotótábor 2021. 07. 05. Hétfői napijegy

Téma: Gustav Klimt – Az élet fája, aranyozás, akrilfesték, 30X50cm farost

Táborunk első napján Bécsig tekintünk, hogy Gustav Klimt és a szecesszió nyomában alkossuk meg Az élet fája c. alkotásának parafrázisát. Ragyogó élményben lesz részed, miközben elmerülhetsz a csigavonalakba és többféle aranyozós médiummal díszítheted saját alkotásod. Dolgozhatsz füstfóliával, dekor fóliával, metál festékekkel, akril filcekkel, effekt pasztákkal. Igazán ragyogó nap lesz!

—–

2021 Algyő, tizedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Szeretettel várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
 ———————

Az elmúlt évben csökkent a mozgásterünk a világban, a festőfoglalkozásaink lehetőségei is szűkebbek lettek. Nyári táborainkban így most a világ különböző pontjának szépségei kerültek előtérbe – melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Ürömi és Algyői alkotótáborunk minden napján más-más helyszínre látogatunk el, gondolatban hét nap alatt bejárjuk a világot! Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is csatlakozhatnak!

Keretek: alkotásaid felöltöztetéséhez a táborban vásárolhatsz képkereteket. Ha már előre tudod igényed, kérlek írd meg nekünk, vagy rendeld meg a shopon keresztül, így tudunk számodra előre készülni. https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

A napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs.

Kedvező időjárás estén teraszon, szabad levegőn alkotunk majd.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni! https://kreativkave.hu/alkototaborok/