A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor 2023 Algyő – heti bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2023.07.03. 09:00
Vége
2023.07.09. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

98,000 Ft

Hét napos alkotótábor: jó csapat, vidám hangulat, a közösségi alkotás élménye Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz most!

1 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

0 Eladva

Részletek

2023 Algyő, huszonegyedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Ebbe a táborunkba egy-egy kiválasztott napra is becsatlakozhatsz, válassz témát, napijegyet! https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!
Dátum: 2023. július 3-9. (h-v)
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
 ———————

Nyári táborainkban szabad téren, egy oldalon nyitott teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!


Algyő tábor 2023

Hétfőn Ausztriában járunk, szecessziós jegyekkel, Gustav Klimt stílusában aranyozunk.. „Monic” témánk kapcsán többféle ragyogó médiummal dolgozhatsz (metál lap, dekor fólia, metál akrilfesték, struktúr paszta) alkalmazásával. 30x60cm méretű festőlapra dolgozunk.

Kedden olajfesték segítségével Franciaországba utazunk és Van Gogh által komponált Halászhajókat festünk a Saintes Maries kikötővárosban (30x40cm)

Szerdán paverpollal és olajfestékkel dolgozunk, Múzsa c. alkotás hátterét és a virágokat háromdimenzióssá tesszük paverpollal. (30x60cm)

Csütörtökön kipróbálhatod az élményszobrászatot, paverpollal kisplasztikát alktunk, saját témaötletet hozhatsz. (kb. 22cm magas szobor)

Pénteken a Szigligeti vár egy XVII. századi látképét és balatoni naplementét varázsolunk festőlapjainkra olajfestékkel. (30x40cm)

Szombaton egyiptomi hangulatban A Fáraó Macskáját festjük meg, dekor fóliát, arany akril festéket és kontúrozót is használunk majd a díszítéshez, amibe garantáltan bele fogsz tudni feledkezni. (30x40cm)

Vasárnap Portugália partjain kalandozunk ecseteinkkel, Algarve látképét és igazi vibráló nyári pipacsos hangulatot idézünk festőlapjainkra akrilfestékkel. (30x40cm)


A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, szükséges anyagok, eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet.

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.


Költségek:

  • 7napos bérlet: 98.000Ft/fő
  • 5napos bérlet (tetszőlegesen választható 5napra, a kiválasztott témákat jegyvárásláskor jelezd kérlek): 75.000Ft/fő
  • Napijegy: 17.500ft/fő

—–

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen is színes Alkotótáborainkban! https://kreativkave.hu/alkototaborok/