A foglalkozás véget ért

Kreatív Kávé Alkotótábor 2022 Algyő – öt napos bérlet

Művészeti előadó
Kezdés
2022.07.04. 09:00
Vége
2022.07.10. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

63,000 Ft

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

1 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

2022 Algyő, tizennegyedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!
Dátum: 2022. július 4-10. (h-v)
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.
 ———————

Nyári táborainkban szabad téren, három oldalon zárt teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, utazzunk és alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk. Algyői és Ürömi alkotótáborainkban lehetőséged van csak egy-egy napra is csatlakozni, válasz ki a téged érdeklő napokra szóló napijegyeket!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!


2022 Üröm-Algyő Alkotótábor programterv

Hétfőn Gustav Klimt nyomában aranyozunk, Emilie portréjának parafrázisát alkotjuk meg csillogós médiumok (metál lap, dekor fólia, metál akrilfesték) alkalmazásával. 30x60cm méretű festőlapra dolgozunk.

Kedden akrilfesték segítségével tavirózsákkal népesítjük be tavunkat. (30x40cm)

Szerdán Van Gogh nyomában alkotunk, Csillagos éj c. alkotása nyomán olajfestékkel, impaszto technikával kísérletezünk. (30x40cm)

Csütörtökön akrilfestékkel vibráló pipacsokat varázsolunk, a hátteret kontúrozóval népesítjük be és tesszük mozgalmassá. (30x40cm)

Pénteken olajfestékkel női portét alkotunk. (30x40cm)

Szombaton levendulás tájképet festünk olajjal, ecsettel és festőkéssel. (30x40cm)

Vasárnap vitorláshajókat varázsolunk a naplementébe olajfestékkel és festőkéssel. (30x40cm)


A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.


Költségek:

  • 7napos bérlet: 80.000Ft/fő
  • 5napos bérlet (tetszőlegesen választható 5napra, amit vásárláskor jelezz kérlek): 63.000Ft/fő
  • Napijegy: 14.000ft/fő

—–

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen nyári Alkotótáborainkban! https://kreativkave.hu/alkototaborok/