Klimt vizslája – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2024.09.07. 15:00
Vége
2024.09.07. 19:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

14,000 Ft

Fessünk vizslát szecessziós stílusban, aranyosan, díszesen Szegeden! Alkossuk meg együtt szegedi festőprogramunkon! Saját díszítőelemekkel dolgozhatsz!

15 készleten

Kategória:

Állapot

15 Férőhely van még

0 Eladva

Részletek

Klimt vizslája, akril 40x40cm

Fessünk vizslát szecessziós stílusban, aranyosan, díszesen Szegeden! Alkossuk meg együtt festőprogramunkon! Saját színötletekkel és díszítőelemekkel dolgozhatsz. Tudod: alkotói szabadság van! 😉

Téma: Klimt vizslája, 40x40cm alapozott festőlap, akrilfesték.

Részvételi díj: 14.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (6-7eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További szegedi programjaink: https://kreativkave.hu/szegedi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!