A foglalkozás véget ért

Klimt: Anya gyermekével, akrilfestés/aranyozás – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.04.19. 10:00
Vége
2020.04.19. 15:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft /jegy

Egy igazán ragyogó témával várunk! Imádjuk Klimtet, tőle választottuk közelgő Anyák napja alkalmából ezt a páratlan festményt!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

3 Eladva

Részletek

Kedves Érdeklődő! Az aktuális jogszabályok szerint sajnos nem tarthatjuk meg ezt a meghirdetett foglalkozásunk. Ha már engedélyezett lesz kiscsoportos foglalkozások rendezése, szeretettel várunk! A megvásárolt jegyek/ajándékkuponok év végéig felhasználhatók, ill. beválthatók a Shop-ban. Kérjük látogass vissza később, illetve addig is tekintsd meg otthoni Kreatív Kávés alkotócsomagjainkat alkotóvideóinkat!

Megértésed és türelmed köszönjük!

Egy igazán ragyogó témával várunk! Imádjuk Klimtet, tőle választottuk közelgő Anyák napja alkalmából ezt a páratlan festményt!


Téma: Klimt: Anya gyermekével, akrilfesték, 40x40cm alapozott farost. Füstfóliával is aranyozunk majd.

Gustav Klimt „A nő három életkora” c. alkotásának részletét alkotjuk majd.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.500Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. A foglalkozás végén képkeret is választhatsz alkotásodhoz 4000-5500Ft-os árkategóriában.

Énidő és Kreatív Edzés.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!