A foglalkozás véget ért

Fuvallat, olajfestés – Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2020.05.10. 10:00
Vége
2020.05.10. 15:00
Cím
Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola 6725 Szeged, Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft /jegy

Finom átmenetek olajfestékkel! Portrézz velünk!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

0 Eladva

Részletek

Fuvallat, olajfesték – 30x40cm faros

Kedves Érdeklődők! Egyenlőre nem tudjuk még, hogy megtarthatjuk-e ezt a foglalkozást. Az aktuális jogszabályok szerint fogunk eljárni, ha már engedélyezett lesz kiscsoportos foglalkozások rendezése, szeretettel várunk! Kérjük látogass vissza később. Megértésed és türelmed köszönjük!

——–

A porté alkotása során megtapasztalhatod, milyen finom átmenetek képezhetők olajfestékkel. …mert az olajfestéknek portrézáskor nincs párja! 😉 Alkothatod majd virágokkal, vagy anélkül, ahogy kedved tartja!

Téma: Fuvallat. Olajfesték, 30x40cm alapozott farost

Részvételi díj: előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj szállítódobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (4-5-6eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Énidő és Kreatív Edzés.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!