A foglalkozás véget ért

Esernyő – olajfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2021.11.14. 10:00
Vége
2021.11.14. 14:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Az olajfestéknek nincs párja, krémes állaga, illata önmagában is kellemes élmény, festőkéssel pedig jól visszaadható az impresszionista hangulat, a foltok sokasága. Többféle festőkés formát is kipróbálhatsz alkotás közben, attól függően, hogy milyen nyomot szeretnél hagyni festőlapodon. A sok tiszta színfolt „robbanása” adja a téma igazi varázsát. Tarts velünk, szeretettel várunk!

7 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Esernyő – olajfesték, 30x40cm

Vibráló színrobbanások, őszi hangulat olajfestékkel és festőkéssel a Kreatív Kávé programján! Alkossuk meg együtt ezt az őszi színharmóniát!

Téma: Esernyő 30x40cm alapozott festőlap, olajfesték, festőkés.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 12.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 14.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a festőkés és az olajfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívunk egy kávéra/teára, egy pohár borra és biztosítjuk az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk-, kérlek gondoskodj dobozról, hogy alkotásod rendben haza tudd vinni, ill. a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5-4-4,5eFt) a biztonságos elszállításhoz.

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

?‍♀️ FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.  ?‍??