A foglalkozás véget ért

Csokor – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2022.03.05. 10:00
Vége
2022.03.05. 13:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

10,000 Ft

Alkoss festőkéssel szirmokat, melyek száradás után is domborúak maradnak, kiemelkednek a kép síkjából. Milyen formájú és színű csokrot alkotnál? Gyere, mutasd meg!

Elfogyott

Kategória:

Állapot

Nincs több elérhető jegy

7 Eladva

Részletek

Használd alkotói szabadságod, mozgasd meg fantáziád! Alkotásod saját színvilágban, egyéni ötleteiddel is megvalósíthatod. A kép kidolgozásához krémes akrilfestéket használunk majd, ami száradás után is megőrzi térfogatát, így a festőkéssel felvitt szirom száradás után is domború marad, kiemelkedik a kép síkjából. Egy kedves nőnapi csokor is lehet belőle!

Téma: “Csokor” 40x40cm farost, krémes akrilfesték. Alkotásod elkészítéséhez használhatsz fiber pasztát is, amit száradás után kifesthetsz!

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat. A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5 – 5,5 – 6eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk, a helyszínt szellősen rendezzük be – mindenki külön asztalnál alkot-, hogy a távolságtartás biztosított legyen. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.