A foglalkozás véget ért

Burano – akrilfestés, Szeged

Művészeti előadó
Kezdés
2023.11.04. 15:00
Vége
2023.11.04. 18:00
Cím
AASZC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 6725 Szeged Szabadkai út 3.   Mutasd a térképet

12,000 Ft

Színpompás házikók, csónak, tökröződő vízfelület. Igazi színterápia lesz megfesteni. Tarts velünk, alkossuk meg együtt szegedi festőprogramunkon!

5 készleten

Kategória:

Állapot

A foglalkozás véget ért

6 Eladva

Részletek

Burano, 30x40cm, akrilfesték

Színpompás házikók, csónak, tökröződő vízfelület. Alkossuk meg együtt festőprogramunkon!

A Velence melletti kis sziget házait a történet szerint azért festették ennyire színesre, hogy a hajnali ködben hazataláljanak a halászok. Egy biztos, igazi színterápia itt sétálni, és az lesz megfesteni is ezt a témát. Olvasnivaló: https://nlc.hu/horoszkop/20180512/burano-olaszorszag-legragyogobb-es-legszinesebb-szigete/

Téma: Burano, 30x40cm alapozott festőlap.

Részvételi díj: 12.000Ft/fő.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (5-6-12eFt). https://kreativkave.hu/termekkategoria/kepkeret/

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

További szegedi programjaink: https://kreativkave.hu/szegedi-programok/

Alkotótáboraink: https://kreativkave.hu/alkototaborok/

Kerülj távolra a hétköznapok gondjaitól pár órára, tarts velünk, alkossunk együtt!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

„Létfontosságú, hogy időnként olyan dolgot csináljunk, ami nem létfontosságú.” Mérő László