A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2024 Algyő, szombati napijegy: Tacsi napraforgókkal

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.06. 10:00
Vége
2024.07.06. 18:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

18,500 Ft

Hét napos alkotótáborunk hatodik, szombati napján olajfestékkel alkotunk Van Gogh inspirálta napraforgómezőt és egy tacsi kutyust.

14 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk hatodik, szombati napján olajfestékkel alkotunk Van Gogh inspirálta napraforgómezőt és tacsit. 30x40cm méretű festőlapra dolgozunk majd. Van Gogh sárgái és kékei, impaszto technikája különösen jól áll ennek a nyári hangulatnak.

2024 Algyő, huszonnyolcadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Tacsi, olajfesték, 30x40cm

Szombati napijegy. Dátum: 2024. július 6. szombat, 10-18h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Téma: Tacsi napraforgókkal, olajfesték, 30x40cm festőlap. (A téma inspirációként szolgál. Alkotás közben megvalósíthatod saját egyéni ötleteidet.)

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Algyői nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 10h-kor találkozunk és 18h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. (Az olajfesték száradási ideje hosszú. Képkeretben biztonságosan el tudod szállítani, vagy kérlek hozz magaddal 30x40cm-nél nagyobb alapterületű szállítódobozt, amiben biztonságosan el tudod vinni alkotásod.)

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban, szegedi vagy ürömi foglalkozásainkon!