A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2024 Algyő, csütörtöki napijegy: Kisplasztika paverpollal

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.04. 10:00
Vége
2024.07.04. 18:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

18,500 Ft

Alkossunk együtt paverpollal saját kisplasztikát! Ismerd meg ezt a kivételes anyagot, amit szárnyakat ad fantáziádnak három dimenzióban!

3 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

3 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk negyedik, csütörtöki napján kisplasztikát készítünk.

Álló- vagy ülő szobrot alkotunk Paverpol segítségével (álló szobor kb. 35cm magas). Ezen a napon lehet az inspiráció: a „KÁVÉ”, kávébabbal, zaccal is alkotnánk, esetleg kávézós pillanat megörökítésével… természetesen bármilyen saját egyedi ötleted is megvalósíthatod. Anyag- és eszközismeret után ötletelünk, és megalkotjuk, kellékezzük a szobrunkat. Hozhatsz otthonról (nem műanyag) kellékeket, amiket beépíthetsz alkotásodba: pamut lepedővásznat, csipkét, kagylót, csigát, követ, száraz terméseket, fából, fémből, üvegből készült kincseket.

Bronz vagy átlátszóra száradó paverpollal ill. ezek kombinációjával alkothatsz a nap folyamán és megtanulhatod az antikolás technikáját is.

2024 Algyő, huszonnyolcadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Csütörtöki napijegy. Dátum: 2024. július 4. csütörtök, 10-18h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Téma: Paverpol kisplasztika.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Algyői nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 10h-kor találkozunk és 18h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

Érdemes szállítódobozt hoznod alkotásod biztonságos elszállításhoz!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban, szegedi vagy ürömi foglalkozásainkon!