Alkotótábor 2024 Algyő, csütörtöki napijegy: Mozaik technika

Művészeti előadó
Kezdés
2024.07.04. 10:00
Vége
2024.07.04. 18:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

22,000 Ft25,000 Ft

Alkossunk együtt mozaikképet! Ismerd meg ezt az ókorban is használatos technikát, készíts használati tárgyakat segítségével!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Állapot

15 Férőhely van még

0 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk negyedik, csütörtöki napján mozaik technikával alkothatunk.

Készíthetsz tálcát 25x25cm-es, 20x30cm-es méretben VAGY madáritatót 30cm átmérőjű agyag cserépalátétre.

Küldhetsz előzetesen egyedi ötletet, hozhatsz saját tervet, amit megvalósítanál. A rendelkezésre álló 1x1cm ill. 2x2cm széles üveg- vagy kristály mozaikokból tudunk gazdálkodni és tervezni. Alkoss mandalát, színharmóniát, szívedhez közel álló állatosat, virágosat, engedd el a fantáziád.

Az elrendezett, felragasztott mozaikokat fugázzuk, a tálcát tetszőleges színű lazúrral színezzük és tesszük vízlepergetővé. A foglalkozáson megtanulod a törőfogó használatát is, amihez természetesen védőszemüveget biztosítunk!

Részvételi díj:

25cmx25cm-es tálca 22.000ft/fő

20x30cm-es tálca 22.000ft/fő

30cm átmérőjű madáritató (agyag cserépalátét) 25.000ft/fő

A mozaikozást már az ókorban is előszeretettel használták, gyere, kóstolj bele Te is! Készíts egy reggelizőtálcát a konyhába vagy egy gyönyörű madáritatós dekorációt a kertbe!

 

2024 Algyő, huszonnyolcadik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

—–

Csütörtöki napijegy. Dátum: 2024. július 4. csütörtök, 10-18h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Téma: Mozaikozás.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Algyői nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

A téma kidolgozása és a foglalkozás úgy épül fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat. Lépésről lépésre együtt haladunk és elmagyarázzuk a folyamatot. Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, a használt festék és médiumok tudnivalóit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

Minden nap 10h-kor találkozunk és 18h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

Érdemes szállítódobozt hoznod alkotásod biztonságos elszállításhoz!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni az év során több helyszínen Alkotótáborainkban, szegedi vagy ürömi foglalkozásainkon!

További információk

Méret

25x25cm tálca, 20x30cm tálca, 30cm átmérőjű madáritató