A foglalkozás véget ért

ALKOTÓTÁBOR 2022 Algyő – szerdai napijegy: Van Gogh Csillagos éj

Művészeti előadó
Kezdés
2022.07.06. 09:00
Vége
2022.07.06. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

14,000 Ft

Utazzunk együtt ezen a napon Van Gogh titokzatos világába, csillagos éjre!

2 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

4 Eladva

Részletek

Szerdán Van Gogh nyomában alkotunk, Csillagos éj c. alkotása nyomán olajfestékkel, impaszto technikával kísérletezünk és adjuk vissza ennek a páratlan festménynek a hangulatvilágát. (30x40cm)

A Dél-Franciaországban készült éjszakai látkép Van Gogh egyik legismertebb festménye, egyaránt tartalmaz valós és fantasztikus elemeket. Van Gogh megszállottja volt a napfénynek, de – különösen Arles-i tartózkodása óta – elbűvölték az éjszaka fényei is. A Hold és a csillagok fénye ugyanúgy lenyűgözte, mint a mesterséges világító lámpák ragyogása.

Utazzunk együtt ezen a napon Van Gogh titokzatos világába, csillagos éjre!

2022 Algyő, tizennegyedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

Dátum: 2022. július 6. szerda, 9-17h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel.

———————

Nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Tarts velünk, alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. (Az olajfesték száradási ideje hosszú. Legkorábban 6hónap múlva lakkozzuk. A hazaszállításhoz érdemes dobozt hoznod.)

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet (ételérzékenységed kérlek jelezd, próbálunk megoldást találni).

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen nyári Alkotótáborainkban!