A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2020. Algyő, hétfői napijegy: Klimt – Adele

Művészeti előadó
Kezdés
2020.06.29. 09:10
Vége
2020.06.29. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

11,000 Ft

Aranyos napunkon a „Klimt – Bloch-Bauer I” c. alkotásának parafrázisát festjük meg metál akrilfesték, füstfólia, dekor fólia, effekt paszta felhasználásával. Az arany mellett lesznek ezüst médiumok is.

Elfogyott

Szponzor

Állapot

Nincs több elérhető jegy

7 Eladva

Részletek

Jön! Jön! Jön! Hatodik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Várjuk jelentkezésed Alkotótáborunkba.
Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

A napi jegy tartalmaz napi egy meleg ebédet (ha egyedi diétán vagy, kérlek gondoskodj az ebédedről), a foglalkozás alatt kávé/tea/ásványvíz korlátlan fogyasztását önkiszolgáló rendszerben, festőkötényt, az összes anyagot és eszközt, amire az alkotásod elkészítéséhez szükséged lesz. Munkádhoz pedig folyamatos szakmai útmutatást adunk. Az elkészült alkotásaid természetesen haza viheted.

HÉTFŐ – aranyozás/akrilfestés

Aranyos napunkon a „Klimt – Bloch-Bauer I” c. alkotásának parafrázisát készítjük el metál akrilfesték, füstfólia, dekor fólia, effekt paszta felhasználásával. Az arany mellett lesznek ezüst médiumok is! Akrilfestékkel,4 0x40cm alapozott farostra fogunk ezen a napon alkotni, és beszélünk majd Klimtől, koráról, januári Klubkirándulásunkról is. Előzetesen a „Hölgy aranyban” c. film megtekintését javaslom, hiszen ez az alkotás a főszereplője. …és a táborban kipróbálhatod az aranyozópárnát, aranyozó kést és aranyozó ecsetet – pont úgy, ahogyan Klimt is dolgozott vele és ahogyan a film első jelenetében láthatjuk! ?

A tábor ideje alatt vásárolhatsz a bemutatott technikákhoz kapcsolódóan – otthoni alkotáshoz – festéket, médiumot, festőlapot, képkeretet, alkotócsomagokat – a készlet erejéig.

Tarts velünk, kapcsolódj be akár egy-egy nap erejéig kreatív hetünkbe!

Fontos! A foglalkozás kis létszámú, kézfertőtlenítőt, a felületek, eszközök és a levegő tisztítását biztosítjuk. A jelenlévő kormányrendelet nem teszi kötelezővé a maszk használat, csak ajánlja, így ezzel kapcsolatban mindenki dönthet saját belátása szerint. A foglalkozásokon mindenki saját felelősségére vesz részt! (Jó idő esetén a teraszon alkotunk, szabad levegőn, madárcsicsergésben! ;-))