Paverpol, transzparens, 1000g

7,950 Ft
7,950 Ft /kg

A képzőművészet forradalmasítása három dimenzióban! Paverpol – textilszobrászat. Alkoss határok nélkül, fejleszd kreativitásod!

Elfogyott

Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Transzparens paverpol, 1000g

A Paverpol dekorációs és szobrászkellék termékcsalád forradalmasítja a képzőművészetben rejlő lehetőségeket. Speciális ragasztó és keményítő hatással rendelkezik, az alapismeretek elsajátítása után használata egyszerű.

Egy drótváz, textildarab vagy más természetes anyag és alufólia segítségével hozható létre egy egyedi műalkotás, viszonylag rövid idő alatt. Készíthető belőle dombormű, szobor, kisplasztika, kollázs, dekorációt és egyéb tárgy.

Használható hozzá textil, papír, száraz-virágok, selyem, puha bőr, gipsz, fa, kerámia, kő, fém és egyéb termés

zetes anyag, adalékanyag hozzáadása nélkül. Előnye a gyors száradási idő, ami egy hajszárító segítségével még fokozható, de elég időt hagy arra, hogy dolgozni lehessen vele.

A szobor kültérivé válik olaj-, akrilfesték vagy lakk felvitele után. A lakkok UV védelmet is biztosítanak! E nélkül az alkotások a tűző napon felpuhulhatnak a hőtől, viszont este vissza nyerik szilárdságukat. A  kültérivé tett  szobrok ellenállnak esőnek, napsütésnek, fagynak egyaránt.
Beltéren magas páratartalmú, penészedésre hajlamos helyen javasoljuk a lakk használatát, esetleg akril vagy olajfesték felvitelét.
A Paverpol emberre, állatra, a környezetre teljesen ártalmatlan. Szigorú, hosszan tartó bevizsgálás után engedélyezték iskolákban, alkotó közösségekben való felhasználásra.