A foglalkozás véget ért

*TELTHÁZ* Alkotótábor 2023. Badacsony I-es turnus (foglaló)

Művészeti előadó
Kezdés
2023.07.31. 10:00
Vége
2023.08.03. 12:00
Cím
Rozi Panzió 8261 Badacsony Római út 246.   Mutasd a térképet

30,000 Ft

Balatoni festőtémák, nyári hangulat, igazi relax és feltöltődés Badacsonyi Alkotótáborunkban! Támogató alkotóközösségben, vidám napokkal várunk!

Elfogyott

Állapot

Nincs több elérhető jegy

7 Eladva

Részletek

Huszonkettedik Kreatív Kávé Alkotótábor a Balatonnál!

Nyári, négy napos/három éjszakás alkotótáborunkban szeretettel és badacsonyi hangulattal, a magyar tenger inspirálta témákkal várunk! Az alkotásainkat olajfestékkel fogjuk kidolgozni, de emellett jut majd idő felfrissülni szállásunk medencéjében, vitorlázni és csobbanni a Balatonban, kirándulni a Szigligeti várhoz, a badacsonyi borvidék borait megkóstolni. Mindezt támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban! Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük még emlékezetesebbé ezt a nyarat!

Kedvező időjárás esetén szállásunk kertjében, a medence partján alkotunk majd. (B terv is van kedvezőtlen időjárás estére a közösségi helyiségben – így alkotás nélkül akkor sem maradunk. :-))
Dátum: 2023. július 31. 10h – aug 3. 12h (hétfő-csütörtök)
Szállás, elhelyezés: Rozi Panzió, 8261 Badacsony, Római út 246. 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.

Utazás: fakultatívan. (önköltséges). Parkolóhelyek száma korlátozott, kérjük jelezd, ha autóval érkezel, ill. ha van szabad hely a kocsiban, segítünk összekötni az egy irányból, autó nélkül érkezőket. Szeged és Budapest irányából is várunk résztvevőket.

—————

A részvételi díj tartalmazza:

  • 3 reggeli
  • 3 menüs ebéd: meleg kétfogásos ebéd (hétfő, kedd, szerda). Vegetáriánus, valamint glutén- és laktózmentes menü is igényelhető, ezt kérjük jelentkezéskor jelezni!
  • 3 vacsora (önkiszolgáló rendszerben hideg vacsora, felvágott, sajtok, péksüti)
  • szállást 3éjszakára: 2-3 ágyas szobában. A csoportár a szobák maximális kihasználása mellett él. Ha van szobatárs jelölted, igyekszünk figyelembe venni a szobabeosztásnál.
  • 4 vezetett festőprogram teljes költségét – az elkészült alkotásod természetesen hazaviheted. (4db 30x40cm-es témát dolgozunk ki a táborban  olajfestékkel.)
  • 2 órás vitorlázást a Balatonon: pezsgős naplemente, csobbanás, relax
  • három tételes borkóstolót,
  • Szigligeti kirándulást,
  • festőprogramok ideje alatt snack bár (rozéfröccsel, kávéval, frissítőkkel, gyümölccsel).

Törölközőt, ágyneműt a szállás biztosít. (Strandtörölközőt kérjük hozz magaddal.) Naptejet és szúnyogriasztót is érdemes magaddal hoznod.

A szállás medencéje akár a festőprogram szüneteiben, vagy éjszaka is használható… és ajánlott is. 😉

Az olajfestékkel kidolgozott témák elszállításához érdemes dobozt hoznod. Készülünk pácolható natúr képkeretekkel (5.000-6.000-12.000ft-os árkategóriában), amiben biztonságosan haza tudod vinni olajjal festett alkotásaid.

Szállás elhelyezkedése: a Badacsonyi strand és Badacsony központja is kb. 15- 20perc sétatávra található.

Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is! Szeretettel várunk!

——————

Részletes programterv:

Levendulaszüret, olaj, 30x40cm festőlap

2023. július 31. hétfő -> 1. nap

10h érkezés, welcome drink

11-16h festőfoglalkozás „Levendulaszüret” c téma kidolgozása olajfestékkel és festőkéssel

közben 13h-14h ebédszünet, ebéd

17h-18:30 borkóstoló, másnapi festőtémánk megtekintése: Badacsonytomaji pince, amit a szállásunk közvetlen közelében találunk.

2023. aug. 1. kedd -> 2. nap

Badacsonytomaji pince, olaj, 30x40cm festőlap

8-9h reggeli a medence partján

9:30-13h festőfoglalkozás „Badacsonytomaji pince” I. rész. Olajfestékkel dolgozzuk ki alkotásunk 30x40cm festőlapra.

13-14h ebéd, ebédszünet

14-17:30h festőfoglalkozás „Badacsonytomaji pince” II. rész. Téma kidolgozásának folytatása, befejezése.

19:30 Vitorlásra szállunk a Badacsonyi kikötőben. Lajos Kapitány Mona vitorlásán két órás vitorlázós programra repít minket a Balaton hullámain. Megállhatunk, csobbanhatunk is a magyar tengerben, élvezhetjük a fedélzetről a nyár hangulatát, relaxálhatunk és töltődhetünk. Vár egy pohár pezsgő is a naplementében. 😉 A program végén a Badacsonyi kikötőbe érkezünk vissza. Beszívjuk magunkba a nyári balatoni naplemente hangulatát, amit másnap belefestünk következő festőtémánkba.

Kikötő, olaj, 30x40cm festőlap

2023. aug 2. szerda -> 3. nap

8-9h reggeli a medence partján

9-11:30 kirándulás Szigligetre, a Szigligeti vár meghódítása, szemrevételezése másnapi festőtémánkhoz. A várfalról páratlan kilátás nyílik a Balatonra, Badacsonyra és a Tanúhegyekre.

12-13h ebéd, ebédszünet

13-18h festőfoglalkozás „Kikötő” Olajfestékkel dolgozzuk ki alkotásunk 30x40cm festőlapra.

Szigligeti vár (XIII. század) olaj, 30x40cm festőlap

2023. aug 3. csütörtök -> 4. nap

8-9h reggeli a medence partján

9-12h festőfoglalkozás „Szigligeti vár” olajfesték, 30x40cm festőlap

12h táborzárás

—–

Részvételi díj: 155.000Ft/fő. (Jelentkezés és további információ: info@kreativkave.hu) Ezen a linken történő jegyvásárlással 30.000ft foglalót tudsz kifizetni, a fennmaradó összeg (125.000ft) kiegyenlítése a helyszínen, megérkezéskor, kp-ben történik.

A kültéri programok az időjárás függvényében változhatnak, a festőprogramok kedvezőtlen időjárás esetén a társalgóban kerülnek lebonyolításra.

A szabadidős programok alkalmával eldöntheted, hogy csatlakozol-e a csapathoz, vagy külön utakon jársz. A festőprogramok alkalmával is választhatsz, hogy korábbi, esetleg még be nem fejezett alkotásodon dolgozol tovább, vagy bekapcsolódsz az aktuális munkába.

A szállás medencéje a programok előtt-után-között, szünetekben, valamint este is használható.

Támogató alkotóközösségben, jó csapattal, vidám hangulattal, a közösségi alkotás élményével, Balatoni élményekkel, és ízekkel, kedves házigazdákkal és nagy szeretettel várunk! Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is!

—-

Összefoglalónk előző, 2022-tes Badacsonyi Alkotótáborunkról: