A foglalkozás véget ért

Alkotótábor 2022 Badacsony – 1. turnus

125,000 Ft

Művészeti előadó
Kezdés
2022.07.25. 10:00
Vége
2022.07.28. 00:00
Cím
Rozi Panzió 8261 Badacsony Római út 246.   Mutasd a térképet

Alkossunk együtt a Balaton partján is!

Elfogyott

Tizenötödik Kreatív Kávé Alkotótábor a Balatonnál!

Július végi, négy napos/három éjszakás táborunkban szeretettel és Badacsonyi hangulattal, a magyar tenger inspirálta témákkal várunk! Az alkotásainkat olajfestékkel vagy akrilfestékkel fogjuk kidolgozni, de emellett jut majd idő felfrissülni szállásunk medencéjében, vitorlázni a Balatonon, kisvonatozni, megkóstolni Pátzay pincészet borait és bepillantani a borbirtok életébe, emellett napindító jógával kezdheted a reggelt a medence partján! Mindezt támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban! Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük még emlékezetesebbé ezt a nyarat!

Kedvező időjárás esetén szállásunk kertjében, a medence partján alkotunk majd. (B terv is van rossz időre a közösségi helyiségben - alkotás nélkül akkor sem maradunk. :-))
Dátum: 2022. július 25. 10h - július 28. 12h (hétfő-csütörtök)
Szállás, elhelyezés: Rozi Panzió, 8261 Badacsony, Római út 246. 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban.

Utazás: fakultatívan. (önköltséges). Parkolóhelyek száma korlátozott, kérjük jelezd, ha autóval érkezel, ill. ha van szabad hely a kocsiban, segítünk összekötni az egy irányból, autó nélkül érkezőket. Szeged és Budapest irányából is várunk résztvevőket.

---------------

A részvételi díj tartalmazza:

  • 3 reggeli választható háromféle menüből (kedd, szerda, csütörtök): ham and eggs/kontinentális/müzli, kávét is tartalmaz.
  • 3 menüs ebéd: meleg kétfogásos ebéd (hétfő, kedd, szerda). Vegetáriánus, valamint glutén- és laktózmentes menü is igényelhető, ezt kérjük jelentkezéskor jelezni!
  • szállást 3 éjszakára: 2-3 ágyas szobában. A csoportár a szobák maximális kihasználása mellett él. Ha van szobatárs jelölted, igyekszünk figyelembe venni a szobabeosztásnál.
  • 4 vezetett festőprogram teljes költségét - az elkészült alkotásod természetesen hazaviheted. (Két témát akrilfestékkel, kettőt olajfestékkel dolgozunk ki.)
  • 3 órás vitorlázást a Balatonon: pezsgős naplemente, csobbanás, relax
  • Pátzay Borbirtok borkóstolóval egybekötött pincelátogatását,
  • városnéző kisvonatozást,
  • két reggeli napköszöntő jógafoglalkozás lehetőségét a szállás medencéjének partján,
  • festőprogramok ideje alatt snack bár (rozéfröccsel, kávéval, frissítőkkel, gyümölccsel).

Törölközőt, ágyneműt a szállás biztosít. (Strandtörölközőt kérjük hozz magaddal.) Naptejet és szúnyogriasztót is érdemes magaddal hoznod.

A szállás medencéje akár a festőprogram szüneteiben, vagy éjszaka is használható... és ajánlott is. 😉

Az olajfestékkel kidolgozott témák elszállításához érdemes dobozt hoznod. Készülünk pácolható natúr képkeretekkel (4500-6000ft-os árkategóriában), amiben biztonságosan haza tudod vinni olajjal és akrillal festett alkotásaid.

Szállás elhelyezkedése: a Badacsonyi strand és Badacsony központja is kb. 15- 20perc sétatávra található.

Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is! Szeretettel várunk!

------------------

Részletes programterv:

Mandala, akrilfesték, fiber- és stencilező paszta, 40x40cm

2022. 07. 25. hétfő -> 1. nap

10-11h között érkezés, welcome drink, csobbanás a medencében

11-13h festőfoglalkozás: "Mandala" I. rész. Bemelegítés és hangolódás. 40x40cm-es festőlapra dolgozunk, használhatsz térfogatnövelő fiber pasztát, építhetsz struktúrát saját hangulatod szerint. Színvilágod is szabadon alakíthatod. Többféle sablonnal, különböző egyéb mintákkal is készülünk.

13-14h ebéd, ebédszünet

14h-16h festőfoglalkozás: "Mandala" II. rész. Befejező műveletek: színezés, díszítés.

17h-18:30 Pátzay pincelátogatás borkóstolóval. Átsétálunk a szállásunkkal szemben található borbirtokra és megízleljük tavalyi boraikat, büszkeségeiket, miközben egy vezetett séta kíséretében megtekintjük a borfeldolgozást Pátzay-módra.

2022. 07. 26. kedd -> 2. nap

Napraforgó, akrilfesték, 30x40cm

7:30-8:30 napköszöntő jóga a medence partján Zsuzsival

8-9h reggeli a medence partján

10-13h festőfoglalkozás "Napraforgó" I. rész. Akrilfestékkel dolgozzuk ki alkotásunk 30x40cm festőlapra.

13-14h ebéd, ebédszünet

15-17h festőfoglalkozás "Napraforgó" II. rész. Téma kidolgozásának folytatása, befejezése.

18:30 Vitorlásra szállunk a Badacsonyi kikötőben. Zoltán kapitány egy három órás vitorlázós programra repít minket a szelek szárnyán és a Balaton hullámain. Időnként megállunk, csobbanhatunk a magyar tengerben, élvezhetjük a fedélzetről a nyár hangulatát, relaxálhatunk és töltődhetünk. Vár egy pohár pezsgő is a naplementében. 😉 A program végén a Badacsonyi kikötőbe érkezünk vissza.

2022. 07. 27. szerda -> 3. nap

Badacsonyi naplemente, olaj és festőkés, 40x40cm

7:30-8:30 napköszöntő jóga a medence partján Zsuzsival

8-9h reggeli a medence partján

10-13h festőfoglalkozás "Badacsonyi naplemente" I. rész. Az előző napi élményekből töltekezve olajfestékkel és festőkéssel dolgozzuk ki alkotásunk 40x40cm festőlapra.

13-14h ebéd, ebédszünet

14-16h festőfoglalkozás "Badacsonyi naplemente" II. rész. Téma kidolgozásának folytatása, befejezése. Másnapi téma előkészítése, alapozás, háttér kidolgozása a "Biciklis séta" c, másnapi témához.

17h Városnéző kisvonatra ülünk a központban ( ...és meghallgatjuk a teljes sztorit, nem csak a szállásunknál lévő állomást. :-D)

Biciklis séta, olajfesték, 30x40cm

2022. 07. 28. csütörtök -> 4. nap

8-9h reggeli a medence partján

10h-ig szállás elhagyása

9-12h festőfoglalkozás "Biciklis séta". Olajfestékkel dolgozzuk ki alkotásunk 30x40cm festőlapra ecset és festőkés segítségével.

12h táborzárás

-----

A kültéri programok az időjárás függvényében változhatnak, a festőprogramok kedvezőtlen időjárás esetén a társalgóban kerülnek lebonyolításra.

A szabadidős programok alkalmával eldöntheted, hogy csatlakozol-e a csapathoz, vagy külön utakon jársz. A festőprogramok alkalmával is választhatsz, hogy korábbi, esetleg még be nem fejezett alkotásodon dolgozol tovább, vagy bekapcsolódsz az aktuális munkába, esetleg "szabadságot" veszel ki. 🙂

A szállás medencéje a programok előtt-után-között, szünetekben, valamint este is használható.

Támogató alkotóközösségben, jó csapattal, vidám hangulattal, a közösségi alkotás élményével, Balatoni élményekkel, és ízekkel, kedves házigazdákkal és nagy szeretettel várunk! Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is!

----

Összefoglalónk 2021-as Badacsonyi Alkotótáborunkról:

Állapot

Nincs több elérhető jegy

6 Eladva