A foglalkozás véget ért

ALKOTÓTÁBOR 2023 ALGYŐ – keddi napijegy: Van Gogh Halászhajók

Művészeti előadó
Kezdés
2023.07.04. 09:00
Vége
2023.07.04. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

17,500 Ft

Tarts velünk algyői alkotótáborunkban, keddi témánk kapcsán alkossunk Van Gogh stílusában olajfestékkel! Kezdőként is jelentkezhetsz!

5 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

2 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk második, keddi napján Franciaországba utazunk és Van Gogh által komponált Halászhajókat festünk a Saintes Maries kikötővárosban (30x40cm, olajfesték).

2023 Algyő, huszonegyedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

Dátum: 2023. július 4. kedd, 9-17h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

A nap végén több árkategóriában választhatsz képkeretet alkotásod felöltöztetéséhez. Az olajfesték száradási ideje hosszú – legkorábban 6 hónap múlva lakkozzuk. Érdemes szállítódobozt hoznod a biztonságos elszállításhoz!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen nyári Alkotótáborainkban!