A foglalkozás véget ért

ALKOTÓTÁBOR 2023 ALGYŐ – csütörtöki napijegy: Élményszobrászat paverpollal

Művészeti előadó
Kezdés
2023.07.06. 09:00
Vége
2023.07.06. 17:00
Cím
Algyői Tájház - 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.    Mutasd a térképet

17,500 Ft

Tarts velünk algyői alkotótáborunkban: csütörtökön ülő vagy álló szobrot alkotunk paverpollal, saját egyedi ötleted is megvalósíthatod! Kezdőként is jelentkezhetsz!

5 készleten

Állapot

A foglalkozás véget ért

1 Eladva

Részletek

Hét napos alkotótáborunk negyedik, csütörtöki napján kisplasztikát készítünk.

Álló- vagy ülő szobrot alkotunk Paverpol segítségével (álló szobor kb. 35cm magas). Ezen a napon az inspiráció: a „KÁVÉ”, kávébabbal, zaccal is alkotnánk, esetleg kávézós pillanat megörökítésével… természetesen bármilyen saját egyedi ötleted is megvalósíthatod. Anyag- és eszközismeret után ötletelünk, és megalkotjuk, kellékezzük a szobrunkat. Hozhatsz otthonról (nem műanyag) kellékeket, amiket beépíthetsz alkotásodba: pamut lepedővásznat, csipkét, kagylót, csigát, követ, száraz terméseket, fából, fémből, üvegből készült kincseket.

Bronz vagy átlátszóra száradó paverpollal ill. ezek kombinációjával alkothatsz a nap folyamán és megtanulhatod az antikolás technikáját is.

2023 Algyő, huszonegyedik Kreatív Kávé Alkotótábor!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiáid felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről fog szólni a Tisza partján, Algyőn! Légy Te is részese! Jelentkezz Alkotótáborunkba!

Dátum: 2023. július 5. szerda, 9-17h

Helyszín: Algyői Tájház – 6750 Algyő, Kastélykert utca 42.

Csatlakozhatsz egész hétre heti bérlettel, vagy egy-egy napra napijeggyel: https://kreativkave.hu/algyoi-alkototabor/

———————

Nyári táborunkban szabad téren, teraszon alkotunk. Változatos témákkal várunk, melyeket különböző anyagokkal, eszközökkel alkothatsz meg. Felejtsd el egy időre a világ zaját, add át magad az alkotás élményének, játssz a színekkel, formákkal! Kezdőként is jelentkezhetsz, de ha tapasztaltabb vagy, neked is tartogatunk érdekességeket! Tarts velünk, alkossunk együtt!

Minden nap 9h-kor találkozunk és 17h-ig dolgozunk együtt, miközben egy hosszabb ebédszünetet és több rövidebb szünetet tartunk.

Érdemes szállítódobozt hoznod alkotásod biztonságos elszállításhoz!

A programokra 12év felettiek jelentkezését várjuk. A napi programok különböző nehézségi szintűek, de kezdők is jelentkezhetnek!

A bérletek és a napijegyek tartalmazzák:

-Vezetett festőprogram minden költségét: instruálás, anyagok és eszközök használata, helyszínbérlet, festőkötény. A nap végén a saját alkotásoddal térhetsz haza.

-Napi egy meleg menüs ebédet,

-Snack bár: ásványvíz, szörp, kávé, pogácsa, gyümölcs, borkóstoló.

Tarts velünk, szeretettel várunk alkotni, kikapcsolódni több helyszínen nyári Alkotótáborainkban!