Remény – Alkotóvideó

3,990 Ft
3,990 Ft /db

RAGYOGÁS alkotóvideó az otthoni kreatív alkotás támogatására előrajzzal. Próbáld ki az otthoni alkotás örömét! Vond be családod, barátaid, és készítsetek otthon saját dekort!

Leírás

REMÉNY alkotócsomag

REMÉNY alkotócsomag

Alkotóvideó formában lépésről lépésre végigvezetlek a REMÉNY elkészítésén. A videó megvásárlása után, a pénz beérkezését követően egy linket küldök Neked e-mailben, ahol eléred a videót, valamint  elküldöm a kép elkészítéséhez szükséges előrajzot.

Gondoskodj a szükséges eszközökről, amit a videóban részletesen bemutatok és az előrajzot nyomtasd ki és a hátulját satírozd be grafitceruzával vagy fújd le transzfer spray-vel, innentől minden úgy működik ahogy a videóban látod. 🙂

A VIRÁGZÓ FA témánk alkotóvideóját ingyenesen eléred. Tekintsd meg, próbáld ki az otthoni alkotást örömét. Remélem tetszeni fog és más téma is elnyeri majd tetszésed! Az alkotóvideókat jelképes összegért tesszük közzé, köszönjük, hogy ezzel támogatod a videók elkészítését!

Ha nincsenek otthon eszközeid, festékeid  akkor érdemes a Neked tetsző téma komplett alkotócsomagját megvásárolnod, amiben a videón kívül mindent megtalálsz, amire csak szükséged lesz! A komplett alkotócsomagot itt éred el: https://kreativkave.hu/termek/ajandekbolt/remeny-alkotocsomag/ 

Örömteli alkotást kívánok!