2018 júliusában két egyhetes tábort tartottunk, Algyőn és Ürömön. Fantasztikus, inspiráló két hét volt!

https://www.youtube.com/watch?v=mDsaZ_lJIi8

A tábor köszönőlevele:

Kedves Klubtagunk!

Inspiráló alkotóhetet tölthettünk együtt július harmadik hetében, Ürömön! Köszönöm, hogy velem tartottál, együtt alkothattunk és személyiségeddel még színesebbé tetted közösségünket!

Hét nap, ami a kikapcsolódásról, kreativitásról, alkotói energiák felszabadításáról, különböző technikákkal és anyagokkal való ismerkedésről, jó csapatról, vidám hangulatról, a közösségi alkotás élményéről szólt. Ennek a hétnek minden napjára jutott új kihívás. Kemény munka volt végig alkotni a hetet, beszívni a sok-sok információt, belekóstolni a technikák sokszínűségébe, túllendülni alkotói válságokon, és jól eső érzés végig tekinteni az elkészült alkotásokon, minden egyes alkotás egyediségén. Megélni a színekkel való örömteli munka varázslatát, miközben minden más hétköznapi gond és probléma megszűnik és távolra kerül.

Mindenbe, amit szívvel csinálsz, benne lesz a lelked is. Öröm volt együtt lenni ezen a héten, része lenni ennek az alkotóközösségnek, inspirálni egymást, együtt örülni egymás sikereinek, és ráirányítani a figyelmet igazi értékekre.

Kreatív Kávé foglalkozásokon egy-egy kép kapcsán járunk körbe egy-egy technikát, képalkotási “szabályt”. Ezen az alkotóhéten sok mindenbe belekóstolhattunk, koncentráltabban tapasztaltunk meg. Kívánom, hogy az itt megszerzett tudásból és gyakorlatban kipróbált technikákból, minél többet sikerüljön profitálni, a leghatékonyabban felfedezni az utat saját magadhoz, megtapasztalni egy elrejtett szeletet belőled, megtalálni azt a hangot, amin Te a legszebben tudsz szólni!

Gratulálok az Alkotótábor minden résztvevőjének elkészült alkotásaihoz! Örülök, hogy együtt tölthettük ezt a hetet, ill. találkozhattunk itt egy-egy nap, egy-egy alkotás erejéig! Gyümölcsöző és inspiráló alkotóhét volt!

A hét folyamán készült felvételeket facebook oldalunk fotóalbumai között találjátok meg:
https://www.facebook.com/pg/kreativkave/photos/?tab=albums

Jövőre ismét találkozunk a táborban, de addig is várok szeretettel minden érdeklődőt szeptembertől Kreatív Kávé alkotóprogramjainkon!

Minden ember életében fontos nap a születésnapja, a Kreatív Kávé is újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 3 évesek leszünk!!! 2015. 07. 26.-án tartottuk az első Kreatív Kávé foglalkozást Szegeden, 3 fő részvételével. Születésnapunk alkalmából ezen a héten különleges ajánlattal készülünk, kövessétek figyelemmel oldalunkat 

Köszönöm, hogy ismerőseidnek is ajánlod a Kreatív Kávét, ezzel még “színesebbé” és változatosabbá tehetjük témaválasztékunkat!
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!
További szép, színes nyarat kívánok!

Szeretettel:
Tajthy Gabi
info@kreativkave.hu
www.facebook.com/kreativkave
+36 30 682 0491