Kedves Klubtagunk!
Napjaink gyakran szürreálisnak tetsző valóságában vártuk a kedvező híreket, – bár tudjuk, hogy indokolt a döntés a kijárási korlátozásra meghosszabbítására vonatkozóan – határozatlan ideig nem tarthatunk élő csoportos találkozókat, összejöveteleket, alkotóprogramokat.

Hiányoztok! A fantasztikus csapat, ami egy-egy foglalkozás idejére összetalálkozik, a támogató közösség, a kedves egyéniségek, az alkotóközösség ereje, energiája, a báj és humor, a kreatív szombatok/vasárnapok, a színek és anyagok varázslata, a kikapcsolódás és feltöltődés ezen formája (…és persze a szegedieknek Gabi kávéja ❤️?).

?‍?Mind itt vagyunk alkotásra készen,
?és 2020 tavasza van,
?és van internet,
?? és van csomagküldő szolgálat.
Mi kellhet még az alkotáshoz? Inspiráció és támogatás? Egy kis kezdő lendület?

Itt az idő és a lehetőség a kísérletezgetésre is, hogy a bevált útjaink mellett új ösvényeket találjunk, új csatornákat keressünk, új lehetőségeket próbáljunk ki!

?‍♂️Szívesen segítek témákkal, ötletekkel, hogy színesíthesd otthon is ezt az időszakot, miközben sikerül kiszakadnod a valóságból, elfelejteni az alkotás idejére a mindennapokat és töltekezni saját kreatív energiáidból! Két ingyenes videóval is készültem neked, melyeket itt megtekinthetsz, meg tudod nézni, és kipróbálni a tematikát, mennyire követhető/érthető a feladat bemutatása.
Ha pedig az alkotás során elakadnál, szívesen segítek messengeren, mailen, stb. csatornáinkon. (Jah… és most biztosan az első sorban ülhetsz és még vissza-vissza is „tekerhetsz” engem, ha gyors a tempó :-D)

Rövidebb lélegzetvételű, egyszerűbb témákkal bővítettem a héten az alkotócsomagok választékát (nekem is bele kell tanulnom ebbe az új szituba), előzetes tapasztalat nékül is bátran belevághatsz bármelyikbe! -> itt találod az aktuális választékot.

Köszönöm, ha alkotócsomagot vásárolsz, kipróbálod és megpróbálod színesíteni otthon a vásznat, a hangulatod és ezzel támogatod azt is, hogy alkotóközösségünk EGYÜTT MARADHASSON még ha kicsit „távolabbról” is kell most közel hoznunk az élményt. Nagy örömmel veszem, ha elküldöd elkészült alkotásod fotóját és tapasztalataid, nekem is erőt az a továbbiakhoz. ?

Gyakorlati információk:
? A már megvásárolt jegyek, ajándékkuponok nem vesznek el, felhasználhatóak/beválthatóak lesznek december végéig, illetve le tudjátok vásárolni őket a Shop-ban rendelhető termékekre: alkotóvideóra, alkotócsomagra, kreatív kellékekre (ecsetek, festékek, mediumok, állvány, kötény, képkeretek) stb.
? Budapesti kiállításunk sajnos bezárta kapuit, vagyis a könyvtár sem látogatható. Április végén egyeztetünk a bontással kapcsolatban és küldöm a kiállítói információkat.

?A végén, de nem utolsó sorban szeretnék Színes Húsvétot Kívánni! ?‍♀️ Vigyázzatok magatokra! Várom az a percet, mikor újra, egy légtérben, együtt ihatjuk Kreatív Kávénk (…és egy páleszt is legurítunk majd mellé!)

Szeretettel és egy virtuális öleléssel:
Gabi

Ui: Badacsony c. téma mellé alakult kis szösszentem, (bocsássatok meg érte):
„Hasít a netünk,
alkotunk és nyerünk.
Ülünk a vonalon,
irány a Balaton!” Velem tartasz?