Képzeljétek, már több mint 1000 alkotás készült Kreatív Kávé foglalkozáson!

Köszönöm, hogy ennek kapcsán sok-sok értékes embert ismerhettem meg, és sok-sok ismeretség, sok barátság született a résztvevők között. Hatalmas öröm, sikerült felszínre hozni egy darabot magatokból, felfedeztetni rejtett alkotói energiátok, hogy mire vagytok képesek. Sokatoknak adni ezáltal egy új hobbit, egy remek kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget.
Megrendítő volt a tavalyi szegedi Kreatív Kávés Klubkiállításunk kapcsán látni az örömteli arcokat kiállító Klubtagjaink és a büszkeséget családtagjaik részéről. (Ígérem, idén is lesz folytatás! ?)
Fotókért kattints ide: Facebook – Kreatív Kávé Klubkiállítás Szeged 2016

Témáinkat igyekszem sokszínűen válogatni, hogy mindenki találjon hozzá közel álló kihívást, fessen akár otthonra, munkahelyre vagy ajándékba egy egyedi alkotást. Kihívás számomra, hogy megtaláljam az évszakhoz illő hangulatot, a tematikát egy-egy téma kapcsán, amivel pár óra alatt el tudjuk készíteni saját műved, a kezdők és haladóbbak is kapjanak hasznos infókat az otthoni alkotáshoz is. Színek tekintetében továbbra is ahol lehet – szabad kezet adok. Az aktuális témák kapcsán akril médiumokkal is megismerkedünk, valamint hamarosan indulnak Paverpol foglalkozásaink is! ?
Az 1000 kép alkotásának instruálása közben rengeteget tanultam én is, egy dolog festeni és egy másik ezt tolmácsolni úgy, hogy tiszteletben tartsam saját egyéniséged. Ahányan vagyunk, annyiféle képpen látjuk a világot, ehhez szeretnék alapokat adni és utakat mutatni.
Többen bevallottan több hónapnyi hezitálás után tettek egy próbát és azóta is örömmel festenek, szuper, hogy elég bátrak voltatok belevágni! ?

FESTŐTÁBOR ALGYŐN

Pár hete izgalmas új programot hirdettünk: nyári algyői alkotótáborunkba várjuk a további jelentkezőket: ez a hét a színek varázslatáról, stílusok kavalkádjáról, anyagismeretről és a kreativitásunkról fog szólni a Tisza partján! ?
Itt tudod lefoglalni a részvételi jegyed: Kreatív Kávé alkotótábor Algyőn 2017
Tényleg nem kell hozzá semmiféle előképzettség és minden szükséges eszközt és iránymutatást biztosítunk!
Szeretettel várunk a jövőben is, új Klubtagjaink pedig a garanciát jelentik, hogy még színesebb lehessen a témaválasztékunk!
Köszönjük, hogy velünk vagy és megosztod oldalunkat! ?