Hattyú – akrilfestés aranyozás, Üröm

Művészeti előadó
Kezdés
2022.02.12. 10:00
Vége
2022.02.12. 13:00
Cím
Kreatív Kávé - Üröm 2096 Üröm, Lobogó u. 2/C.   Mutasd a térképet
Telefon
+36 30 682-0491

10,000 Ft

Egy aranyos játékra hívunk: alkossuk meg hattyúnk hátterét, a nap ragyogását, a vízfelület tükröződését arany vagy ezüst füstfóliával.

8 készleten

Állapot

8 Férőhely van még

0 Eladva

Részletek

Aranyos játékra hívunk: alkossuk meg hattyúnk hátterét, a nap ragyogását, a vízfelület tükröződését arany vagy ezüst füstfóliával. Megtanuljuk, hogyan használhatjuk a füstfóliát, hogyan helyezzük a felületre, milyen szabályokra kell figyelni, ha festeni szeretnénk rá, milyen utókezelést igényel. Csodálatos és különleges, ahogyan az arany felület más más szögből, más-más napszakban teljesen más arcát mutatja.

Téma: “Aranyló hattyú” 30x40cm farost, akrilfesték, arany vagy ezüst füstfólia.

Részvételi díj: kártyás fizetéssel vagy előre utalással 10.000Ft/fő, helyszíni fizetéssel 11.000Ft/fő.

A téma kidolgozását és a foglalkozást úgy építem fel, hogy kezdőként is bekapcsolódhass a munkába, de haladóként is kapj új és hasznos információkat.

Alkotás közben tanulmányozzuk az adott kép kapcsán alkalmazott technikát, az akrilfesték használatának előnyeit, színtani, perspektivikus, ábrázolási szempontokat.

A programhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés. Meghívlak egy kávéra/teára és biztosítom az eszközöket, anyagokat és a szakmai iránymutatást, alkotásod elkészítéséhez. Az elkészült festményed természetesen hazaviheted. Bár használhatod a Kreatív Kávés festőkötényt, érdemes festékezhető ruházatról gondoskodnod.

Alkotásod felöltöztetéséhez a foglalkozáson választhatsz többféle árkategóriában képkeretet (3,5 – 4 – 4,5eFt).

Minden alkotásba „beledolgozódik” és megmutatkozik alkotója, saját nyelve, stílusa, a ráfordított idő, pillanatnyi hangulat, személyiségének egy darabkája. Engedd szabadon fantáziád, bátran kísérletezz, ismerj meg különböző anyagokat, technikákat, hogy rátalálj saját hangodra és még közelebb kerülhess önmagadhoz!

Énidő és Kreatív Edzés
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!

——————

FONTOS: foglalkozásainkon kis csoportban dolgozunk. A kéz, az eszközök, a munkaterület és a torok fertőtlenítéséről, valamint a levegő tisztításáról gondoskodunk.