Alkotótábor 2022 Badacsony – 2. turnus

Művészeti előadó
Kezdés
2022.07.28. 13:00
Vége
2022.07.31. 00:00
Cím
Rozi Panzió 8261 Badacsony Római út 246.   Mutasd a térképet

Alkossunk együtt a Balaton partján is!

Állapot

Korlátlan számú jegy

0 Eladva

Részletek

Tizenhatodik Kreatív Kávé Alkotótábor a Balatonnál!

Július végi, négy napos/három éjszakás táborunkban szeretettel és Badacsonyi hangulattal, a magyar tenger inspirálta témákkal várunk! Az alkotásainkat olajfestékkel vagy akrilfestékkel fogjuk kidolgozni, de emellett jut majd idő felfrissülni szállásunk medencéjében, vitorlázni a Balatonon, kisvonatozni, megkóstolni Pátzay pincészet borait és bepillantani a borbirtok életébe, emellett napindító jógával kezdheted a reggelt a medence partján! Mindezt támogató alkotóközösségben, vidám hangulatban! Ugye Te is el tudod ide képzelni magad? Tegyük még emlékezetesebbé ezt a nyarat!

Kedvező időjárás esetén szállásunk kertjében, a medence partján alkotunk majd. (B terv is van rossz időre a közösségi helyiségben – alkotás nélkül akkor sem maradunk. :-))
Dátum: 2022. július 28. 13h – július 31. 12h (csütörtök-vasárnap)
Szállás, elhelyezés: Rozi Panzió, 8261 Badacsony, Római út 246. 2-3, (1db) 4 ágyas fürdőszobás szobákban.

Utazás: fakultatívan. (önköltséges). Parkolóhelyek száma korlátozott, kérjük jelezd, ha autóval érkezel, ill. ha van szabad hely a kocsiban, segítünk összekötni az egy irányból, autó nélkül érkezőket. Szeged és Budapest irányából is várunk résztvevőket.

—————

A részvételi díj tartalmazza:

-reggeli választható háromféle menüből (kedd, szerda, csütörtök): ham and eggs/kontinentális/müzli, kávét is tartalmaz.

-ebéd: meleg kétfogásos ebéd (hétfő, kedd, szerda). Vegetáriánus, valamint glutén- és laktózmentes menü is igényelhető, ezt kérjük jelentkezéskor jelezni!

-szállást 3éjszakára: 2-3ágyas, 1db 4 ágyas szobában. A csoportár a szobák maximális kihasználása mellett él. Ha van szobatárs jelölted, igyekszünk figyelembe venni a szobabeosztásnál.

-vezetett festőprogramok teljes költségét – az elkészült alkotásod természetesen hazaviheted.

-vitorlázást a Balatonon,

-Pátzay Borbirtok borkóstolóval egybekötött látogatását,

-kisvonatozást,

-két reggeli napindító jógafoglalkozás lehetőségét a szállás medencéjének partján,

-festőprogramok ideje alatt snack bár (rozéfröccsel, kávéval, frissítőkkel, gyümölccsel).

Törölközőt, ágyneműt a szállás biztosít. (Strandtörölközőt kérjük hozz magaddal.) Naptejet és szúnyogriasztót is érdemes magaddal hoznod.

A szállás medencéje akár a festőprogram szüneteiben, vagy éjszaka is használható… és ajánlott is. 😉

Az olajfestékkel kidolgozott témák elszállításához érdemes dobozt hoznod. Készülünk pácolható natúr képkeretekkel (3500-4000-4500-5500ft-os árkategóriában), amiben biztonságosan haza tudod vinni olajjal és akrillal festett alkotásaid.

Szállás elhelyezkedése: a Badacsonyi strand és Badacsony központja is kb. 15- 20perc sétatávra található.

A meghirdetett festőprogram alkalmával eldöntheted, hogy korábbi, esetleg még be nem fejezett alkotásodon dolgozol tovább, vagy bekapcsolódsz az aktuális munkába.

Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is! Szeretettel várunk!

——————

Részletes programtervvel a későbbiekben jelentkezünk.

—–

A kültéri programok az időjárás függvényében változhatnak, a festőprogramok kedvezőtlen időjárás esetén a társalgóban kerülnek lebonyolításra.

A szabadidős programok alkalmával eldöntheted, hogy csatlakozol-e a csapathoz, vagy külön utakon jársz. A festőprogramok alkalmával is választhatsz, hogy korábbi, esetleg még be nem fejezett alkotásodon dolgozol tovább, vagy bekapcsolódsz az aktuális munkába.

A szállás medencéje a programok előtt-után-között, szünetekben, valamint este is használható.

Támogató alkotóközösségben, jó csapattal, vidám hangulattal, a közösségi alkotás élményével, Balatoni élményekkel, és ízekkel, kedves házigazdákkal és nagy szeretettel várunk! Tarts velünk, alkossunk együtt a Balatonnál is!

—-

Összefoglalónk 2021-as Badacsonyi Alkotótáborunkról: